Pisicile razboinice vol. 9. Zori de zi

NOUA PROFEȚIE: Acţiunile oamenilor schimbă hotărâtor destinul Pisicilor Războinice
Autor: Erin Hunter
34,90 RON

Distribuie acest produs:


În Cartea a IX-a, provocările se transformă în primejdii, războinicii se regrupează, iar suspansul le oferă micilor cititori o experienţă de lectură mai puternică decât orice aventură.

Seria NOUA PROFEţIE surprinde destinul celei mai tinere generaţii de războinici, urmaşii eroilor din primele şase cărţi. Dacă până acum clanurile de pisici sălbatice trăiau izolate în pădure, din acest moment, duhoarea pe care o răspândesc Două-Picioare – aşa cum sunt supranumiţi oamenii – se simte pe fiecare frunză uscată, pe fiecare creangă. „Clan al Stelelor, opreşte-i!”, se înalţă rugăminţile disperate ale pisicilor către spiritele strămoşilor, dar rămân fără niciun răspuns. Două-Picioare continuă să devasteze pădurea cu maşinăriile lor infernale, până la căderea ultimului stejar. Patru Stejari, locul în care cele patru clanuri se întâlneau de multe, multe generaţii, nu mai există. Piatra Înaltă, stânca impozantă pe care stăteau liderii clanurilor când se adresau Adunării, pare acum mică şi neajutorată, ca un pui ghemuit.

Pisicile care plecaseră din pădure cu misiunea de a descifra noua profeţie se întorc cu o veste cutremurătoare şi trebuie să îşi convingă clanurile că pericolul prevestit este cât se poate de real. Singura soluţie este să îşi părăsească taberele. Pisicile războinice se află în faţa celei mai dificile decizii de până acum. Sunt nevoite să pornească la drum împreună, înfruntând ameninţările de dincolo de graniţele cunoscute, pentru a-şi găsi un nou teritoriu. Însă, încotro? Aventura este marcată de primejdii la tot pasul, iar pisicile aşteaptă cu înfrigurare un semn salvator de la Clanul Stelelor.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Material CopertaNecartonat
EdituraAll